Rólunk

Az Open Media Consulting Kft. 2005-ben jött létre, azzal a céllal, hogy médiafelületek értékesítésével foglalkozzon, illetve marketing kommunikációs tevékenységet végezzen. 

A cég az első években az 5 frekvenciával rendelkező CityFM rádió kizárólagos sales house partnereként működött, majd később a Brand magazin, valamint az X magazin kiadójaként, a magazinok content management tevékenységét végezte, illetve azok online és offline felületeit értékesítette. Az OMC 2010-től kiemelten az Uniós pályázatok kötelező nyilvánosságbiztosításával, marketing tanácsadással, brand managementtel, marketing eszközök - kiadványok tervezésével, gyártásával foglalkozik. A cég fejlődésének kiemelt területe a rendezvényszervezés – eseménymenedzsment. A megbízás alapú promóciós események, fesztiválok- és egyéb rendezvények szervezése mellett az idei évtől saját szervezésű szórakoztató, kulturális események, szakmai találkozók, termékbemutatók, versenyek és kiállítások komplex menedzselése, lebonyolítása is kiemeltcél. 

A marketing tanácsadásmellett, komoly fejlődési potenciál mutatkozik a cég számára az egyedi tervezésű, gyártású promóciós termékek fejlesztésének területén is, melyeket nem csak hazai, de az európai piacra is bevezethet.