Szolgáltatásaink

Az Ön cégének marketing tevékenysége akkor lehet sikeres, ha pontosan tudja, hogy: Mit üzenjen? Kinek? Milyen gyakran? Milyen csatornákon?

Az OMC több, mint egy évtizede folyamatosan kutatja és aktualizálja a fenti kérdésekre adható helyes válaszokat a legkülönbözőbb vállalkozási területeken.
A piacon eltöltött 15 év tapasztalata szerint bátran kijelenthetjük, hogy a kérdések nem változnak. Azonban a válaszok, csak úgy mint a vállalatokat körülvevő világ szüntelen változásban vannak!
Az Open Media Consulting megtalálja a helyes válaszokat!

Marketing
Komplex Marketing kommunikációs tevékenység, Marketing terv készítés, Marketing stratégia kidolgozás, Kommunikációs terv készítés, Média mix összeállítás, Kampány tervezés – menedzselés, Rendezvényszervezés- lebonyolítás, Brand építés

Design
Arculattervezés, Teljes körű nyomdai szolgáltatások,Weboldal készítés, Reklámajándékok forgalmazása és emblémázása, Promóciós eszközök gyártása – bérbeadása, Lézergravírozás-jelöléstechnika

Az OMC határidőre, magas színvonalon biztosítja Önnek a minőségi munkát! Legyen szó marketing tanácsadásról, grafikai tervezésről vagy kreatív kivitelezésről!

Pályázati kommunikácó
Az OMC több mint öt éve foglalkozik kiemelt területként az EU-s pályázatokhoz kapcsolódó tájékoztatási feladatok ellátásával, komplex PR-kommunikációjával.
Tevékenységünk túl mutat a pályázati kommunikációk arculati kézikönyv szerinti lebonyolításán. Szemléletünket és munkánkat, nem a kötelező, hanem a hatékony kommunkáció jellemzi!

A pályázati kommunikációval kapcsolatos tevékenységeink:
- A,B,C,D, típusú projekttáblák gyártása, kihelyezése
- Helyi és országos media megjelenések koordinálása, követése (TV, rádio, írott sajtó, internet)
- Rendezvények, események teljeskörű szervezése, lebonyolítása (Projekt Nyitó - Záró rendezvények, Sajtótájékoztatók, Lakossági fórumok, Közvélemyénykutatás
- Rendezvénytechnika biztosítása (Hang-fénytechnika, színpad, kivetítés catering, műsorvezetés, moderálás)
- Fotódokumentáció készítése
- Reklám és ajándéktárgyak gyártása, feliratozása
- Nyomdai munkák tervezése, kivitelezése (Meghívók, projektkiadványok)

Az elmúlt 5 évben több mint 30 projektet menedzseltünk le sikeresen.

Kiemelt referencia projektjeink:
- Csanádpalota Város Önkormányzata
Megbízás: KEOP-1.2.0/2F/09-2010-0072 „Csanádpalota Város szennyvízelvezetési- és szennyvízkezelési beruházás” című projekt nyilvánossági feladatainak ellátása.
Projektméret: 1.592.595.361 Ft

- Hajdúszoboszló Város Önkormányzata
Megbízás: ÉAOP-4.1.1/2F-2f-2009-0001 „A Hőgyes Endre Gimnázium komplex felújítása és akadálymentesítése” című pályázathoz kapcsolódó „Kommunikációs és tájékoztatási feladatok ellátása.
Projektméret: 464.020.273 Ft.

- Hépszolg Kft. Hajdúnánás
Megbízás: ÉAOP-2.1.1/A-2f-2009-0002 „A hajdúnánási fürdőkomplexum-fejlesztés II. üteme, melynek tartalma meglévő fürdő gyógyturisztikai célú infrastrukturális fejlesztése és szolgáltatásainak bővítése” című projekt nyilvánossági feladatainak ellátása.
Projektméret: 240.724.420 Ft

- Biharnagybajom Község Önkormányzata
Megbízás: ÉAOP-4.1.1/A_2-10-2010-0021 „A becsület és az erény gyökere a jó nevelés” – kapacitásbővítő óvodafejlesztés Biharnagybajomban című projekt Menedzsment, illetve Tájékoztatás és nyilvánosságbiztosítása, feladatainak ellátása.
Projektméret: 100.000.000 Ft

- AGROFARM-KER MezőgazdaságiésKereskedelmiKft.
Megbízás: Versenyképességet szolgáló technológiai fejlesztés az AGROFARM-KER Kft.-nél. című pályázathoz kapcsolódó Marketing és kommunikációs feladatok ellátása.
Projektméret: 47.450.000 Ft

- Hajdúszovát Község Önkormányzata
Megbízás: ÉAOP-5.1.2/D_02-09-2009-0028 “A belterületi csapadékvíz-elvezető csatornahálózat korszerűsítése Hajdúszováton. A Gaál Zsigmond és a Rákóczi utcák csapadékvíz elvezetésének korszerűsítése” című projekt nyilvánossági feladatainak ellátása.
Projektméret: 28.930.603 Ft

- KABAI KLASZTER, ZÖLDIPARI ÜZLETVITELI TANÁCSADÓ, SZOLGÁLTATÓ Korlátolt Felelősségű Társaság
Megbízás: ÉAOP-1.1.2-2008-0022 „A Kabai Zöldipari Klaszter és menedzsment szervezetének dinamikus fejlődési pályára állása” című pályázathoz kapcsolódó marketing és kommunikációs feladatokellátása.
Projektméret: 28.000.000 Ft

- Álmosdi Református Egyházközség
Megbízás: “Gyülekezet, imaterem épületátalakítása” című projekt nyilvánossági feladatainak ellátása.
Projektméret: 28.801.448 Ft